webshop edu-line

Kwaliteit staat voorop! Je kunt rekenen op actuele kennis en expertise, doordachte didactische aanpak en resultaatgerichtheid.
Het doel van onze e-learnings is om kennis binnen je eigen vakgebied te verhogen. Met onze e-learnings volg je lessen op je computer, laptop of smartphone in je eigen tijd en op je eigen tempo. Er zijn allerlei onderwerpen om over te leren.

Al onze e-learnings kunnen eventueel in combinatie met een praktijkscholing gevolgd worden. Op deze pagina vind je een aantal praktijkscholingen die je ook los kunt volgen.

Ontdek op www.edu-line.nl welke cursussen, trainingen en workshops wij verder nog aanbieden voor professionals in de verschillende sectoren van de zorg. 

maatwerk nodig?

Een cursus, training of workshop is succesvol als het geleerde in praktijk kan worden gebracht. Dat gebeurt alleen wanneer het programma aansluit bij de leerbehoefte en/of een oplossing biedt voor problemen die men in het werk ervaart. Een cursus, training of workshop dient aan drie belangrijke voorwaarden te voldoen: focus, structuur en contact. 

Ga met ons in gesprek over vragen, behoeften en wensen die binnen je organisatie/team leven en waarvoor je mogelijk een passende oplossing zoekt.

E-LEARNINGS

Prijzen e-learnings van EDU-line zijn vrijgesteld van BTW.

EXTERNE E-LEARNINGS

E-learnings ontwikkeld door EDU-line en aangeboden door Vakbekwaaminzorg.nl. Prijzen e-learnings extern aangeboden zijn excl. BTW.